Ens aturem?

Hi ha moments en què sembla, perdem l’energia i la il·lusió per que les coses no surten com voldríem, les nostres expectatives van més enllà del que ens passa i ens costa acceptar les situacions …

es un bon moment per aturar a escoltar-nos, a centrar-nos en trobar de nou un camí que ens permeti seguir endavant, escoltar la nostra intuïció, escoltar el cor i aprendre dels fets, a canviar d’actitud enfront del que està passant i trobar la nostra saviesa

interior per recobrar la nostra energia, connectar amb el present tal qual és i decidir crear el nou del que ja no ens serveix ..
Sense un rumb fix i sense un sentit fàcilment ens desilusionem
davant les coses, sembla que no anem a cap lloc, que estem estancats i que no hi ha propòsit, ancorats en les experiències que atrapen la nostra ment i cos, tant del passat com avançant-nos a preocupacions del futur.
Actuant per inèrcia esperant trobar alguna cosa a la cantonada, si de cas per casualitat, que ens permeti continuar, sense donar un sentit no aconseguim alliberar-nos de l’espiral negativa en què ens submergim.


 

Val la pena seure,, aturar-se i reflexionar, fer-nos preguntes, reptar-nos, convidar-nos a sortir del conegut, confiar en les nostres possibilitats, conèixer-nos, fer cas a la nostra intuïció i des de la serenitat anar albirant el sender a seguir, anar-lo dissenyant prenent les decisions necessàries

Per és una invitació a connectar amb l’experiència directa, amb atenció al que succeeix, viure amb més consciència donant-nos compte de la nostra conducta i reaccions, dels nostres pensaments i emocions, del nostre cos per començar a triar les nostres decisions i reaccions.


Amb perseverança, constància, consciència i paciència anem fent passos per al nostre benestar vivint en el present amb el motor encès i la il·lusió com a companya.

Perquè la nostra vida i els que ens envolten s’encomanin dels beneficis de viure en harmonia i assossec.
Cultivant l’art de la no reacció per entrar en l’experiència més sàvia de la serenitat i la calma de la ment. Aturar-nos, per exercitar la calma, la quietud, la pau.

“El món és un mirall que reflecteix la imatge de l’observador”
Thackerry, William