Inspira calma – Taller Mindfullness


Prestar atenció d’una manera particular: amb un propòsit, en el moment present i sense establir judicis de valor “
Jon Kabat-Zinn

Conscients que necessitem aprendre a viure en un estat més equilibrat que ens aporti confort emocional i ens rebaixi l’estrès et proposem fer un STOP, parar i ser consciente del que fas i com ho fas ,enfocar la teva atenció als teus pensaments, emocions,activitats i sensacions per conèixer-te una mica millor mitjançant Mindfulness.

Al taller podràs conèixer i experimentar la pràctica de l’atenció plena per connectar i estar en el present de l’experiència que estem vivint.

Amb eines que t’ofereixen moments de quietud i silenci per conrear la teva habilitat per estar atent, concentrat i en connexió amb els teus recursos , gestionar els teus estat emocionals i frenar les reaccions mecàniques de la teva ment, observar els teus estats i processos mentals i respondre amb més saviesa i amabilitat a les diferents circumstàncies de la teva vida i fomentar una actitud atenta cap al benestar.

El taller és una pràctica experiencial que t’ajudaran a integrar les eines i l’aprenentatge en la vida quotidiana , per a qualsevol persona que vulgui créixer interiorment conreant els estats de serenitat i plenitud per a si mateix i també cap als altres, sortir de la rutina i dedicar-te un temps a prestar-te atenció a tu.

Continguts:

  • Què és mindfulness o consciència plena. Percepcions, pensaments , sensacions. Atenció aquí i al ara La pràctica formal (meditació) i la pràctica informal . El nostre món emocional i la seva gestió. Respondre a l’estrès no reaccionar La cura a mi. Integrar mindfulness a la nostre vida quotidiana.

Les clases tenen un contingut pràctic i participatiu. Meditacions guiades.

Impartit per Montse Franco (Psicòloga, Coach)

Dies : 25 Febrer, 4, 11 i 18 de Març de 2019

Preu : 90 euros

Lloc: Espais Mataró
Camí Ral de la Mercè, 495, 4t-3ª- Mataró

Pots apuntar-te o demanar més informació a : info@montsefranco.es
Telefòn/Wathsapp : 686 95 69 12