Taller de Mindfulness i Meditació

Conscients que necessitem aprendre a viure en un estat més equilibrat que ens aporti confort emocional i ens rebaixi l’estrès físic proposem un taller per apropar-nos als aprenentatges bàsics de la meditació i el mindfulness.

Mindfulness ens proposa una manera de prestar atenció a l’experiència del moment present, aquí i ara amb atenció plena sense judicis.

Viure amb consciència moment a moment.

La seva pràctica continuada ens permet apropar-nos a la necessitat de prendre consciència, i fer-ho amb plenitud: ens guia per gaudir i implicar-nos en el moment present i educar la nostra atenció per posar-la al servei de la nostra salut i la nostra vida en general

L’entrenament en Mindfulness deriva de la síntesi perfecta entre tots els coneixements que la neurociència ha aportat a la psicologia i la saviesa oriental relacionada amb la pràctica de la meditació.

En aquest taller practicarem la meditació i les tècniques i exercicis de mindfulnesss que ens permetin gestionar l’estrès, incrementar la nostra atenció i concentració i posar-lo en pràctica en el dia a día.

Parar, Respirar Ser
Incorporar nous hàbits, passar de la reacció a la resposta conscient, recuperar la nostra presència.

Facilitadora: Montse Franco Marcus- Psicòloga i Coach
Dates:            Dimarts a partir de 16 d’octubre
Horaris:         Dimars  : De 20 a 21,30h
Lloc:              Centre Cívic Sagrada Família -C / Provença, 480 – Barcelona

Inscripcions a partir de Finals de novembre al tel. 93 450 89 17 o info@ccsagradafamilia.net o per la seva web: www.ccsagradafamilia.net