[vc_row][vc_column][vc_single_image image=»4260″ img_size=»full» alignment=»center»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

«Mindfulness significa prestar atenció d’una manera particular: amb un propòsit, en el moment present i sense establir judicis de valor»
Jon Kabat-Zinn

Des del Mindfulness es treballa en l’atenció, el focus i l’acceptació, aprenem a fluir suspenent judicis, amb curiositat, en el present i sense reacció.

Aturar, observar i Actuar, donar-se compte de les nostres reaccions inconscients que ens porten a viure reaccionant a estímuls en pilot automàtic, en lloc de donar respostes més conscients i meditades.

És un estat de la ment, del cor, de l’ésser … Fonamental per viure des de la consciència i fer conscient l’inconscient.

La seva pràctica continuada permet adquirir major augmentar la claredat mental, la regulació emocional, la reacció, Resiliència i respostes adaptatives a l’estrès, comunicació conscient, gestió conscient del temps i auto-cura.

Quan canvies la teva forma de mirar les coses, les coses que mires, canvien. Wayne Dyer

Amb la integració i la pràctica continuada de Mindfulness en la vida personal i professional per a un major equilibri i harmonia.

Encara Mindfulness ens va a acompanyar en tot els processos que emprenguem, t’ofereixo també formacions, sessions individuals i grupals.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]