[vc_row][vc_column][vc_single_image image=»4261″ img_size=»full» alignment=»center»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

“Si creus que pots, tens raó. Si per contra creus que no pots, també tens raó
Anthony de Mello

Suport, i potenciació en processos de canvi i / o d’orientació en la recerca de feina i el desenvolupament de la teva carrera professional. Emprendre, atrevir-se a Reinventar-te, construir el teu somni, confiar en tu, transitar cap al canvi, redescobrint totes les teves capacitats i potencialitats i crear una mentalitat positiva per assolir els teus objectius i aconseguir els teus propòsits professionals.

T’acompanyo en aquest procés per clarificar i definir el teu objectiu i / o projecte professional. a desvetllar els seus talents i crear el teu pla d’acció personal, i en la gestió emocional del moment present en què et trobis.

Incorporar nous recursos, tècniques i estratègies que permeti afrontar amb una actitud positiva els canvis, desenvolupar la resiliència, autoconfiança, identificar pors i revisar les nostres creences per poder posicionar-te i passar a l’acció en situacions d’incertesa amb més seguretat.

«Deixa anar les cordes de les teves veles. Navega lluny del port segur.Atrapa vents favorables al teu velam. Explora. Somia. Descobreix.»

Mark Twain

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]