[vc_row][vc_column][vc_single_image image=»4259″ img_size=»full» alignment=»center»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

L’èxit en un procés de selecció és bàsic per a la competitivitat de l’organització i requereix d’experts en la recerca i avaluació del talent. Així assegurar la integració de professionals adequats que aportin eficàcia, motivació i talent per sumar esforços, aportar creativitat i adaptació als processos de desenvolupament i canvi constants.

Des de la meva àmplia experiència en identificació, recerca i avaluació de professionals per cobrir posicions de diferent grau d’especialització i en empreses de diferents sectors col·laboro en la tasca de buscar i trobar el talent que la teva empresa necessita, així com de potenciar el que ja posseeix.

Tenint en compte la cultura, els valors i l’estructura de l’organització, actuant amb ètica i transparència en tot el procés i adaptació a les necessitats del client i les motivacions, les competències i el perfil personal i professional dels candidats.

A través una recerca activa tenint en compte totes les vies possibles, vam abordar un procés de selecció obert amb la realització d’entrevista personals, avaluació de les competències i elaborant un informe detallat on s’inclouen tots els aspectes avaluats de la persona, la seva adequació al perfil i la seva projecció professional.

El compromís, la flexibilitat i la proximitat amb el client així com el respecte pels candidats són fonamentals per aconseguir un procés de selecció eficient.

També ampliat les solucions en la gestió i desenvolupament del talent segons els requeriments de l’organització i el seu equip humà:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]