[vc_row][vc_column][vc_single_image image=»4383″ img_size=»full»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=»INSPIRA CALMA – Taller de Mindfullness» main_heading_color=»#a00028″ heading_tag=»h3″][/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

«Fer atenció d’una manera particular: amb un propòsit, en el moment present i sense establir judicis de valorJon Kabat-Zinn

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Conscients que necessitem aprendre a viure en un estat equilibrat  que ens aporti confort emocional i ens rebaix l’estrès et proposem un taller per apropar-nos al Mindfulness.

Aprendre les pràctiques meditatives I els seus Beneficis, focalitzar La nostra Atenció Conscient, Viure al Present i Connectar amb el Benestar.

El taller és una practica experiencial que t’ajudaran  a Integrar l’aprenentatge en la vida quotidiana.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=»4387″ img_size=»full»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=»BENESTAR EMOCIONAL » main_heading_color=»#a00028″ heading_tag=»h3″ margin_design_tab_text=»»][/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Aprèn a reconèixer i regular les teves emocions
La intel·ligència emocional et permet harmonitzar emoció, pensament i comportament.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Què són les emocions? Per a què serveixen? Quantes emocions hi ha? Som presoners de les emocions o podem fer alguna cosa per regular-les?

En aquest taller et donaràs compte de com les emocions juguen un paper transcendental en la teva vida personal i professional, en les teves relacions i els teus objectius vitals. I és que les emocions dirigeixen l’atenció i són l’energia de l’acció. Totes tenen una raó de ser i no són en si mateixes positives ni negatives.

A partir del desenvolupament de la intel·ligència emocional tindràs més eines per relacionar-te amb tu mateix i amb el teu entorn.

Reconèixer, acceptar i acollir com a base de consciència emocional i transformació.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=»4390″ img_size=»full»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=»DEL POTENCIAL A L’ACCIÓ» main_heading_color=»#a00028″ heading_tag=»h3″ margin_design_tab_text=»»][/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Qui mira cap a fora, somia. Qui mira cap a dins, desperta.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Donar un espai per retrobar-nos amb el nostre potencial, allò que en el més profund de nosaltres mateixos sempre hem desitjat fer, un lloc en el qual explorar … El camí de la nostra vida, els nostres talents, valors i habilitats. La direcció de la nostra energia, la nostra visió i missió Descobrir la nostra manera de ser original, trobar la nostra font de recursos personals i el nostre segell personal.

Utilitzarem eines de coaching que ens permetran fer aquesta mirada interior, augmentar la teva confiança bàsica, valorar i mobilitzar-te cap als teus objectius vitals.

.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=»4382″ img_size=»full»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=»INTRODUCCIÓ A LA PNL» main_heading_color=»#a00028″ heading_tag=»h3″ margin_design_tab_text=»»][/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]PNL és un model que explica el comportament humà, com funciona la nostra ment com percebem i processem la informació …

Et permet identificar, modelar, ensenyar i aprendre les estratègies mentals que t’ajuden a assolir els teus objectius. En aquest taller aprendràs sobre què és la PNL i com funcional, eines i supòsits bàsics, com utilitzar-los en el teu dia a dia i els seus beneficis. Amplia la teva consciència i millora les teves habilitats de comunicació, les teves relacions i la qualitat de la teva vida, gràcies a aquesta tècnica.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=»4400″ img_size=»full»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=»RUTA AL CANVI. Coaching» main_heading_color=»#a00028″ heading_tag=»h3″ margin_design_tab_text=»»][/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Que vols que sigui diferent?

«On hi ha un desig, hi ha sempre un camí» Proverbi swahili

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]La nostra capacitat per a generar noves realitats és molt més gran del que som capaços de percebre i el coaching ens ajuda a reconèixer-les, a posar una nova mirada i. aprendre noves formes d’acció que obrin noves oportunitats i permetin connectar-te amb el teu poder personal per realitzar allò que desitges, els teus projectes i somnis sense límits.

Viure amb la incertesa i descobrir la possibilitat de reinventar-te, atrevir-se a fer coses que mai vas fer, no siguis espectador de la teva vida …. Ves del que ets ara al que vols ser.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=»4395″ img_size=»full»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=»COMUNICACIÓ CONSCIENT» main_heading_color=»#a00028″ heading_tag=»h3″ margin_design_tab_text=»»][/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Millora la teva relació amb els altres, la comunicació, entrena els teus recursos

«No és perquè les coses són difícils que no ens atrevim; és perquè no ens atrevim que són difícils.» Seneca

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Les habilitats socials són pensaments, emocions i conductes que es poden adquirir i entrenar.

Aprendre a millorar la teva comunicació, a negociar i prendre decisions. Et permetrà relacionar-te amb els altres i amb tu de forma adaptativa, expressant el que vols i afavorint la interacció social. L’empatia, l’escolta, assertivitat, conductes que generen una major satisfacció i benestar en tots els àmbits de la nostra vida i beneficien la relació amb tu mateix i els altres.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=»4394″ img_size=»full»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=»IMAGINA I DIFERENCIA’T» main_heading_color=»#a00028″ heading_tag=»h3″ margin_design_tab_text=»»][/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

ACOMPANYAMENT TRANSICIÓ PROFESSIONAL – COACHING grupal

Et sents bloquejat? Vols focalitzar? Vols millorar la teva recerca de feina? Busques un canvi professional? Construir el teu pla d’acció?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Aquest programa de Coaching està destinat per a aquelles persones que desitgin un canvi professional o personal i / o que siguin emprenedors.

Millorar les seves estratègies i plans d’acció per a definir i assolir el seu objectiu professional i augmentar la seva autoconfiança i liderar el seu procés, donar-se valor i millorar la seva màrqueting personal. Mitjançant sessions pràctiques guiades per un coach podràs anar creant el teu propi pla d’acció.

 

Definir el teu propòsit i objectius.

Valorar possibilitats i recursos

Dissenyar un pla d’acció Autoconfiança i motivació.

Grups reduïts per a una atenció personalitzada

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]