Introducció a la Meditació i al Mindfulness

Mindfulness es una manera de parar atenció a l’experiència del moment present, aquí i ara amb atenció plena sense judicis.

La seva pràctica ens permet apropar-nos a la necessitat de prendre consciència, i fer-ho amb plenitud: ens guia per gaudir i implicar-nos en el moment present i educar la nostra atenció per posar-la al servei de la nostra salut i la nostra vida en general

L’entrenament en Mindfulness deriva de la síntesi perfecte entre tots els coneixements que la neurociència ha aportat a la psicologia i la saviesa oriental relacionada amb la pràctica de la meditació.

En aquest taller ens aproparem a la meditació i al  concepte, tècniques i exercicis de mindfulnesss, als beneficis de la seva pràctica i que ens permetin gestionar l’estrès, incrementar la nostra atenció i concentració i posarle en pràctica en el teu dia a dia desenvolupant les capacitats del mindfulness ajudant-te a regular l’estrés i gestionat les teves emocions.

Aprendre  a respondre en comptes reaccionar i observar els nostres hàbits generador d’estrès i canviar la relació amb ells. Recuperar la presencia que ens fa estar present en el aqui i en el ara.

GRANDE

 

Formadora : Montse Franco Marcús-   Psicóloga y Coach

 Dates : Dimarts a partir de  4 d’octubre  2016 de 20,15 a 21,30h

LLoc :    Centre Civic Sagrada Familia

c/Provenza, 480 -08025 Barcelona

Inscripcions a partir de 15 de setembre  al tfno. 93 450 89 17 ó  info@ccsagradafamilia.net