Taller Introducció a la meditació i al Mindfulness

Mindfulness es una manera de parar atenció a l’experiència del moment present, aquí i ara amb atenció plena sense judicis. Viure amb consciencia momento a momento.

Al respirar me veo a mi mismo como el agua quieta. Al exhalar reflexiono las cosas como son.  Tich Nhath  Hanh

La seva pràctica ens permet apropar-nos a la necessitat de prendre consciència, i fer-ho amb plenitud: ens guia per gaudir i implicar-nos en el moment present i educar la nostra atenció per posar-la al servei de la nostra salut i la nostra vida en general

L’entrenament en Mindfulness deriva de la síntesi perfecte entre tots els coneixements que la neurociència ha aportat a la psicologia i la saviesa oriental relacionada amb la pràctica de la meditació.

En aquest taller ens aproparem a la meditació i al  concepte, tècniques i exercicis de mindfulnesss, als beneficis de la seva pràctica i que ens permetin gestionar l’estrès, incrementar la nostra atenció i concentració i posarle en pràctica en el teu dia a día .

Parar, Respirar  Ser

Incorporar nous hàbits ,  noves respostes ,menys reaccionar i recuperar la nostra presencia i tenir un major benestar.

Facilitadora : Montse Franco Marcús-   Psicóloga y Coach

 Dates :           Dimarts  del 18 d’Abril al 13 de Juny 2017. (Matins o Tardes)

Horaris :         Matins : De 10 a 11,30h   ó    Tardes : De 20 a 21,30h

LLoc :              Centre Civic Sagrada Familia – 

                        C/Provenza, 480 –  Barcelona

Inscripcions a partir de 27 de Marc al tfno. 93 450 89 17 ó  info@ccsagradafamilia.net o per la seva web:  www.ccsagradafamilia.net